Wafeltoastjes met geitenkaas en chutney (advertorial)
We slaan even een ander pad in met deze boterwafels: oude geitenkaas, vijgen en chutney van rode ui. Blijf daar maar eens van af.
Aan de slag
Schaaf dunne plakjes van de geitenkaas en snijd de vijgen in plakjes. Meng de slamelange met de olie en verdeel over een schaal.
Verdeel de kaas over de boterwafels en vervolgens de plakjes vijg erover. Verdeel de chutney en tuinkers erover en breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg de belegde wafels op de sla en serveer.
Wafeltoastjes met geitenkaas en chutney (advertorial)
We slaan even een ander pad in met deze boterwafels: oude geitenkaas, vijgen en chutney van rode ui. Blijf daar maar eens van af.
null porties
115 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schaaf dunne plakjes van de geitenkaas en snijd de vijgen in plakjes. Meng de slamelange met de olie en verdeel over een schaal.
Verdeel de kaas over de boterwafels en vervolgens de plakjes vijg erover. Verdeel de chutney en tuinkers erover en breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg de belegde wafels op de sla en serveer.
variatietip:
resttip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
100 g oude geitenkaas 50+
4 verse vijgen
75 g slamelange rode biet
½ el extra vierge olijfolie
10 Jules Destrooper natuurboterwafels
2 el AH Excellent balsamico & ui-chutney
¼ bakje tuinkers