Pistokeddos met speculoosmousse en kersen
bewaar
bewaar

Pistokeddos met speculoosmousse en kersen

Beleg je pistokeddos (Italiaanse lange vingers) met speculoosmousse en kersen voor een spannende afsluiting van je kerstdiner. Garneer met suikerspin en het feestje kan beginnen.

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Laat de kersen ontdooien.

Spuit de speculoosmousse over de pistokeddos en verdeel de kersen erover. Decoreer met een toef suikerspin.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pistokeddos met speculoosmousse en kersen

Beleg je pistokeddos (Italiaanse lange vingers) met speculoosmousse en kersen voor een spannende afsluiting van je kerstdiner. Garneer met suikerspin en het feestje kan beginnen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig