Rodekool-roodlofsalade met appelciderdressing
bewaar
bewaar

Rodekool-roodlofsalade met appelciderdressing

Een plaatje, deze kleurrijke salade van rodekool en roodlof. Heerlijk fris door de apelcider-dressing. En... Hij staat zó op tafel.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de rodekool in zo dun mogelijke reepjes, gebruik daarvoor eventueel een mandoline. Haal de blaadjes van de stronkjes roodlof en snijd in grove stukken. Snijd de bieslook fijn.

Snipper de sjalot. Meng voor de dressing de olie met de appelciderazijn, sjalot en mosterd. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Meng de dressing met de rodekool, roodlof en de helft van de bieslook en verdeel in een kransvorm over een schaal. Bestrooi met de granaatappelpitjes en de rest van de bieslook.

bereidingstipJe kunt de dressing 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rodekool-roodlofsalade met appelciderdressing

Een plaatje, deze kleurrijke salade van rodekool en roodlof. Heerlijk fris door de apelcider-dressing. En... Hij staat zó op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig