Carpaccio-soezen
Op zoek naar een leuk klein voorgerechtje? Deze carpacciosoezen zijn een leuke twist op de klassieker.
Aan de slag
Vul de lege soezen met de verse roomkaas, hou wat van de roomkaas achter en spuit kleine toefjes op de bovenkanten van ⅔ van de soezen. Strijk die bovenkanten glad en dip de helft in de pijnboompitten en de rest in de Parmezaan (beide uit de carpaccioverpakking). Pluk de blaadjes van de peterselie. Verdeel de soezen, carpaccio in roosjes, de peterselie en de gouden parels over borden. Besprenkel rondom met de dressing (uit de carpaccioverpakking).
Carpaccio-soezen
Op zoek naar een leuk klein voorgerechtje? Deze carpacciosoezen zijn een leuke twist op de klassieker.
voorgerecht
null personen
245 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Vul de lege soezen met de verse roomkaas, hou wat van de roomkaas achter en spuit kleine toefjes op de bovenkanten van ⅔ van de soezen. Strijk die bovenkanten glad en dip de helft in de pijnboompitten en de rest in de Parmezaan (beide uit de carpaccioverpakking). Pluk de blaadjes van de peterselie. Verdeel de soezen, carpaccio in roosjes, de peterselie en de gouden parels over borden. Besprenkel rondom met de dressing (uit de carpaccioverpakking).
combinatietip:
serveertip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
60 g AH Excellent lege soezen
150 g AH Excellent verse roomkaas truffeltapenade
240 g carpaccio
5 g verse platte peterselie
8 AH Excellent crunchparels goud