Carpaccio-soezen
bewaar
bewaar

Carpaccio-soezen

Op zoek naar een leuk klein voorgerechtje? Deze carpacciosoezen zijn een leuke twist op de klassieker.

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Vul de lege soezen met de verse roomkaas, hou wat van de roomkaas achter en spuit kleine toefjes op de bovenkanten van ⅔ van de soezen. Strijk die bovenkanten glad en dip de helft in de pijnboompitten en de rest in de Parmezaan (beide uit de carpaccioverpakking). Pluk de blaadjes van de peterselie. Verdeel de soezen, carpaccio in roosjes, de peterselie en de gouden parels over borden. Besprenkel rondom met de dressing (uit de carpaccioverpakking).

combinatietipLekker met olie met truffelsmaak of extra vierge olijfolie.
serveertipVersier de soezen met wat glitterspray goud (AH Excellent Kerstmaker).
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Carpaccio-soezen

Op zoek naar een leuk klein voorgerechtje? Deze carpacciosoezen zijn een leuke twist op de klassieker.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig