Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
Aan de slag
Pijnboompitten in droge koekenpan roosteren. Tomaten in stukjes snijden en in hoge kom doen met pijnboompitten, kappertjes en kaas. Met staafmixer pureren, onderwijl olie in dun straaltje toevoegen tot smeuïge substantie ontstaat. Pesto op smaak brengen met citroensap, zout en peper. Kalkoenschnitzels besmeren met tomatenpesto, oprollen en vaststeken met cocktailprikker (of vastbinden met keukentouw). Kalkoenrolletje rondom bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Kalkoenrolletjes in 8-10 min. gaarbakken. Lekker met spinazierisotto.
Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
hoofdgerecht
null personen
825 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pijnboompitten in droge koekenpan roosteren. Tomaten in stukjes snijden en in hoge kom doen met pijnboompitten, kappertjes en kaas. Met staafmixer pureren, onderwijl olie in dun straaltje toevoegen tot smeuïge substantie ontstaat. Pesto op smaak brengen met citroensap, zout en peper. Kalkoenschnitzels besmeren met tomatenpesto, oprollen en vaststeken met cocktailprikker (of vastbinden met keukentouw). Kalkoenrolletje rondom bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Kalkoenrolletjes in 8-10 min. gaarbakken. Lekker met spinazierisotto.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels pijnboompitten
4 zongedroogde tomaten
1 eetlepel kappertjes
2 eetlepels geraspte pittige kaas
100 ml olijfolie
1 eetlepel citroensap
1 maal 2 kalkoenschnitzels
25 g boter
Dit heb je nodig
cocktailprikker
plasticfolie
staafmixer of keukenmachine