Focaccia-crostini met paddenstoelen
bewaar
bewaar

Focaccia-crostini met paddenstoelen

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd de knoflook fijn en snipper de sjalotjes. Wrijf de paddenstoelen schoon. Ris de blaadjes van de kruiden uit de paddenstoelenmix en snijd fijn. Snijd de focaccia in 8 plakken. Meng ⅗ van de olijfolie met ⅔ van de knoflook en besmeer de sneetje ermee. Rooster 6-8 min. In het midden van de oven goudbruin.

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit je sjalot en de rest van de knoflook 3 min. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de paddestoelen en fijngesneden kruiden toe en bak 3-4 min. mee

Schep de paddenstoelen op de crostini en verdeel de kaas erover. Pluk de peterselie erboven. Serveer direct.

algemeenPittige knoflookolie: Houd je van pittig dan kun je voor deze crostini ook olijfolie extra vierge met knoflookaroma en chilipeper uit een fles nemen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Focaccia-crostini met paddenstoelen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig