Tagliatelle met chiantisaus
bewaar
bewaar

Tagliatelle met chiantisaus

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In wok olie verhitten en gehakt op hoog vuur in 2-3 min. rul bakken. Knoflook, Italiaanse kruiden en Provençaalse groenten erdoor scheppen en 2-3 min. meebakken. Intussen tomaten in stukjes snijden. Tomaten en wijn door gehaktmengsel roeren en alles 8-10 min. op zacht vuur laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen tagliatelle in pan met ruim kokend water met zout in 5 min. beetgaar koken. Pasta afgieten en in vier diepe borden scheppen. Chiantisaus erover scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met chiantisaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig