Tagliatelle met chiantisaus
Aan de slag
In wok olie verhitten en gehakt op hoog vuur in 2-3 min. rul bakken. Knoflook, Italiaanse kruiden en Provençaalse groenten erdoor scheppen en 2-3 min. meebakken. Intussen tomaten in stukjes snijden. Tomaten en wijn door gehaktmengsel roeren en alles 8-10 min. op zacht vuur laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen tagliatelle in pan met ruim kokend water met zout in 5 min. beetgaar koken. Pasta afgieten en in vier diepe borden scheppen. Chiantisaus erover scheppen.
Tagliatelle met chiantisaus
hoofdgerecht
null personen
560 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In wok olie verhitten en gehakt op hoog vuur in 2-3 min. rul bakken. Knoflook, Italiaanse kruiden en Provençaalse groenten erdoor scheppen en 2-3 min. meebakken. Intussen tomaten in stukjes snijden. Tomaten en wijn door gehaktmengsel roeren en alles 8-10 min. op zacht vuur laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen tagliatelle in pan met ruim kokend water met zout in 5 min. beetgaar koken. Pasta afgieten en in vier diepe borden scheppen. Chiantisaus erover scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels olie
500 g rundergehakt
2 teentjes knoflook
½ eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden
1 zak Provençaalse roerbakmix
200 ml lichte rode wijn
400 g Tasty Tom trostomaten
1 bak verse tagliatelle
Dit heb je nodig
wok