Cherrytomaatjes gevuld met bagna cauda
bewaar
bewaar

Cherrytomaatjes gevuld met bagna cauda

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Knoflook pellen. Melk aan de kook brengen en knoflookteentjes ca. 8 minuten zachtjes koken. Intussen cherrytomaatjes wassen en met scherp mesje kapjes eraf snijden. Tomaatjes uithollen en omgekeerd laten uitlekken op keukenpapier.

In keukenmachine knoflook, melk en ansjovis glad pureren. Mengsel in steelpan verwarmen. Olijf- en walnotenolie en boter toevoegen. Ansjovissaus ca. 3 minuten zachtjes doorkoken tot gladde, lichtgebonden saus. Op smaak brengen met versgemalen peper. Kerstomaatjes vullen met warme ansjovissaus. Croutons erop leggen. Zowel warm als koud te serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cherrytomaatjes gevuld met bagna cauda

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig