Pangasiusfilets met courgette
Pasta en pangasius vormen een goed koppel in dit gerecht met romige pestosaus.
Aan de slag
Zorg dat de vis ontdooid is. Strooi de bloem op een bord. Snijd de pangasiusfilets in stukken van ca. 5 cm. Dep ze goed droog, wrijf ze in met de viskruiden en wentel ze door de bloem.
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ⅔ van de olie in een koekenpan en bak de vis 4 min. per kant. Snijd de courgette in plakjes en bak deze in de rest van de olie 3 min. Voeg de pesto en kookroom toe en breng het al roerend tot aan de kook. Giet de tagliatelle af, verdeel het over borden en schep de courgette in de pestoroomsaus erop. Leg de gebakken pangasiusfilets erbij.
Vis grillen
Instructievideo - 00:43 min.
Pangasiusfilets met courgette
Pasta en pangasius vormen een goed koppel in dit gerecht met romige pestosaus.
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Zorg dat de vis ontdooid is. Strooi de bloem op een bord. Snijd de pangasiusfilets in stukken van ca. 5 cm. Dep ze goed droog, wrijf ze in met de viskruiden en wentel ze door de bloem.
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ⅔ van de olie in een koekenpan en bak de vis 4 min. per kant. Snijd de courgette in plakjes en bak deze in de rest van de olie 3 min. Voeg de pesto en kookroom toe en breng het al roerend tot aan de kook. Giet de tagliatelle af, verdeel het over borden en schep de courgette in de pestoroomsaus erop. Leg de gebakken pangasiusfilets erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
750 g diepvries pangasiusfilets
25 g tarwebloem
1 el kruidenmix vis
250 g tagliatelle all'uovo
3 el traditionele olijfolie
2 courgette
90 g pesto rosso
100 ml kookroom light