Kikkererwten- en kappertjespasta
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd de braadworsten in kleine stukjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur in ca. 5 min. gaar. Voeg de knoflook, de ansjovis en de ui toe en bak 1 min. mee. Voeg de kikkererwten, de kappertjes en de olijven toe en verwarm nog 3 min.
Voeg het vlees-groentemengsel toe aan de pasta. Breng op smaak met peper en zout.
Kikkererwten- en kappertjespasta
bijgerecht
null personen
575 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd de braadworsten in kleine stukjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur in ca. 5 min. gaar. Voeg de knoflook, de ansjovis en de ui toe en bak 1 min. mee. Voeg de kikkererwten, de kappertjes en de olijven toe en verwarm nog 3 min.
Voeg het vlees-groentemengsel toe aan de pasta. Breng op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
400 g volkorenpenne
520 g runderbraadworsten
3 el traditionele olijfolie
2 tenen knoflook
2 blikken ansjovisfilets in olie in blik
3 rode uien
400 g kikkererwten in blik
100 g kappertjes
240 g zwarte olijven zonder pit