Puree met rode paprika
bewaar
bewaar

Puree met rode paprika

20 min. bereiden / 50 min. wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven op 200 °C. Leg de paprika's op een met bakpapier beklede bakplaat in het midden van de oven en rooster ze ca. 30 min. Neem uit de oven, doe ze in een plastic zak en knoop die dicht. Laat de paprika's 20 min. rusten.

Kook ondertussen de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar.

Verwijder de steelaanzet, de zaadlijsten en het velletje van de paprika's. Pureer ze in de blender of met de staafmixer.

Giet de aardappelen af en stamp ze met de paprika, de knoflook en de olie tot een fijne puree met de pureestamper. Breng op smaak met peper en zout.

Paprika's roosteren en ontvellen

Instructievideo - 01:07 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Puree met rode paprika

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig