Focacciasandwich met carpaccio en tomatenmayonaise
Aan de slag
Grillpan voorverwarmen. Focaccia overlangs halveren en elke helft aan beide zijden met olijfolie bestrijken. In grillpan (of onder ovengrill) focaccia aan beide zijden goudbruin grillen. In hoge kom mayonaise en gedroogde tomaatjes met staafmixer pureren. Onderkant van focaccia bestrijken met tomaten mayonaise. Rucola, carpaccio, kaas en pijnboompitten erover verdelen en peper naar smaak erover strooien. Bovenkant van focaccia erop leggen. Cocktailprikkers in sandwich steken en sandwich diagonaal doorsnijden tot vier driehoekige sandwiches.
Focacciasandwich met carpaccio en tomatenmayonaise
null personen
515 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grillpan voorverwarmen. Focaccia overlangs halveren en elke helft aan beide zijden met olijfolie bestrijken. In grillpan (of onder ovengrill) focaccia aan beide zijden goudbruin grillen. In hoge kom mayonaise en gedroogde tomaatjes met staafmixer pureren. Onderkant van focaccia bestrijken met tomaten mayonaise. Rucola, carpaccio, kaas en pijnboompitten erover verdelen en peper naar smaak erover strooien. Bovenkant van focaccia erop leggen. Cocktailprikkers in sandwich steken en sandwich diagonaal doorsnijden tot vier driehoekige sandwiches.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 focaccia
4 el olijfolie
2 el mayonaise
6 gedroogde tomaten
75 g rucolasla
100 g carpaccio
50 g pittige kaas
25 g pijnboompitten
Dit heb je nodig
cocktailprikkers, grillpan, staafmixer