Bruschetta gegrilde courgette en pecorino
bewaar
bewaar

Bruschetta gegrilde courgette en pecorino

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van de ciabatta, die worden niet gebruikt. Snijd het brood in 10 schuine sneetjes. Besprenkel de bovenkant met 2 el olie. Rooster het brood 8 min. op een rooster in de oven. Wrijf het brood in met een 1/2 teen knoflook en leg op een schaal.

Doe ondertussen 3 el olie in een kom. Snijd de rest van de knoflook fijn en voeg toe aan de olie met de tijm, peper en zout. Snijd de courgette met een kaasschaaf of dunschiller in lange dunne repen. Verhit de grillpan en gril de courgette in porties 2 min. Keer halverwege. Leg de gegrilde courgetterepen in de knoflookolie en schep om.

Verdeel de courgette over de bruschette. Schaaf de kaas erover en serveer direct.

Groenten grillen en roosteren

Instructievideo - 00:50 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bruschetta gegrilde courgette en pecorino

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig