Puur en eerlijk burger
Aan de slag
Meng de komkommer in een kom met de tomaten en ui. Schenk de azijn erover. Laat 30 min. staan. Schep af en toe om. Meng ondertussen het gehakt met het ei, paneermeel, de kruiden, peper en zout. Kneed door met natte handen. Verdeel het mengsel in vieren en maak van elke portie een burger van 1 cm dik.
Verhit de grillpan. Bestrijk de hamburgers met de olie en gril ze in 6 min. net gaar. Keer halverwege.
Laat de groenten uitlekken in een vergiet. Halveer de broodjes en beleg met wat groenten. Leg daarop de hamburgers en schep er meer groenten op. Eindig met wat ketchup.
Vlees grillen
Instructievideo - 00:39 min.
Puur en eerlijk burger
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Meng de komkommer in een kom met de tomaten en ui. Schenk de azijn erover. Laat 30 min. staan. Schep af en toe om. Meng ondertussen het gehakt met het ei, paneermeel, de kruiden, peper en zout. Kneed door met natte handen. Verdeel het mengsel in vieren en maak van elke portie een burger van 1 cm dik.
Verhit de grillpan. Bestrijk de hamburgers met de olie en gril ze in 6 min. net gaar. Keer halverwege.
Laat de groenten uitlekken in een vergiet. Halveer de broodjes en beleg met wat groenten. Leg daarop de hamburgers en schep er meer groenten op. Eindig met wat ketchup.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
½ komkommer
1 bakje cherrytomaten
1 rode ui
50 ml wittewijnazijn
2 x 150 g mager rundergehakt
1 ei
30 g paneermeel
2 tl gedroogde Italiaanse kruiden
1 el zonnebloemolie
2 zakken maisbollen
0 ketchup
Dit heb je nodig
grillpan