Salade caprese
Dé klassieker uit de Italiaanse keuken: insalata caprese. Buon appetito!
Aan de slag
Snijd de trostomaten in parten. Snijd de cherrytomaten in kwarten. Verdeel ze over een grote schaal. Scheur of snijd de buffelmozzarella in plakken van ca. 2 cm dik en verdeel over de schaal met tomaten.
Breng de tomaten en mozzarella op smaak met het zout en peper. Besprenkel met de olijfolie. Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en strooi over de salade caprese.
Salade caprese
Dé klassieker uit de Italiaanse keuken: insalata caprese. Buon appetito!
bijgerecht
null personen
165 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de trostomaten in parten. Snijd de cherrytomaten in kwarten. Verdeel ze over een grote schaal. Scheur of snijd de buffelmozzarella in plakken van ca. 2 cm dik en verdeel over de schaal met tomaten.
Breng de tomaten en mozzarella op smaak met het zout en peper. Besprenkel met de olijfolie. Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en strooi over de salade caprese.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
380 g tastytomtomaten
250 g cherrytomaten
125 g buffelmozzarella
½ tl zeezoutvlokken
1½ el olijfolie extra vierge
3 takjes verse basilicum