Zuppa inglese
Dit nagerecht met brioche en vanillevla maak je in een kwartier. Daarna een uurtje wachten. Als je kunt.
Aan de slag
Snijd de brioche in plakjes en bedek de bodem van de glazen ermee. Besprenkel de brioche met de frambozensap. Verdeel de frambozen en rode bessen erover. Vul elk glas met slagroomvla. Dek af en zet minimaal 1 uur in de koelkast.
Trek met de chocoladeschrijfstift 6 lijntjes van chocoladesaus over de vla. Trek met de satéprikker lijntjes dwars op de chocoladelijntjes zodat een mooi patroon ontstaat en serveer.
Zuppa inglese
Dit nagerecht met brioche en vanillevla maak je in een kwartier. Daarna een uurtje wachten. Als je kunt.
nagerecht
null personen
260 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Snijd de brioche in plakjes en bedek de bodem van de glazen ermee. Besprenkel de brioche met de frambozensap. Verdeel de frambozen en rode bessen erover. Vul elk glas met slagroomvla. Dek af en zet minimaal 1 uur in de koelkast.
Trek met de chocoladeschrijfstift 6 lijntjes van chocoladesaus over de vla. Trek met de satéprikker lijntjes dwars op de chocoladelijntjes zodat een mooi patroon ontstaat en serveer.
combinatietip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
200 g brioche broden
100 ml frambozensap
100 g verse frambozen
100 g verse rode bessen
200 ml vanillevla
1 chocoladeschrijfstift
Dit heb je nodig
glazen op een voetje
satéprikker