Babybietjes met burrata en pistachenoten
De zoete bietjes zijn heerlijk samen met de romige burrata.
Aan de slag
Meng de olie met de komijn en breng op smaak met peper en eventueel zout. Halveerde bietjes en meng met de olie. Verdeel de bietjes over een platte schaal. Snijd de burrata in stukken en verdeel over de bietjes. Bestrooi met de pistachenoten en garneer met blaadjes basilicum.
Babybietjes met burrata en pistachenoten
De zoete bietjes zijn heerlijk samen met de romige burrata.
voorgerecht
null personen
170 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng de olie met de komijn en breng op smaak met peper en eventueel zout. Halveerde bietjes en meng met de olie. Verdeel de bietjes over een platte schaal. Snijd de burrata in stukken en verdeel over de bietjes. Bestrooi met de pistachenoten en garneer met blaadjes basilicum.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
3 el traditionele olijfolie
½ tl gemalen komijn
400 g babybietjes naturel
1 koelverse burrata kaas
40 g gepelde (ongezouten) pistachenootjes
7½ g verse basilicum