Stevige sandwich met pompoenhummus
Rijkbelegde sandwich voor sportieve types.
Aan de slag
Snijd de snoepkomkommers in dunne plakjes en halveer de zongedroogde tomaten.
Besmeer de sneetjes brood met de pompoenhummus. Beleg de helft van de sneetjes brood met de komkommerplakjes, zongedroogde tomaten en taugé. Breng op smaak met peper en eventueel zout en dek af met de rest van de sneetjes. Snijd de sandwiches eventueel schuin door en serveer.
Stevige sandwich met pompoenhummus
Rijkbelegde sandwich voor sportieve types.
null personen
350 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de snoepkomkommers in dunne plakjes en halveer de zongedroogde tomaten.
Besmeer de sneetjes brood met de pompoenhummus. Beleg de helft van de sneetjes brood met de komkommerplakjes, zongedroogde tomaten en taugé. Breng op smaak met peper en eventueel zout en dek af met de rest van de sneetjes. Snijd de sandwiches eventueel schuin door en serveer.
kookstaptip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
3 snoepkomkommers
130 g zongedroogde tomaten in pot
8 sneetjes Liefde & Passie speltbroden
200 g zoete pompoenhummus
60 g taugé