Krokante ijsbonbon van kaneelijs & Lindor chocolade
Wie van ijs, chocolade en koekjes houdt, zal zijn best moeten doen om niet te blijven snoepen van deze ijsbonbons.
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pecannoten 5 min. Neem uit de pan en laat iets afkoelen. Hak de kletskoppen en pecannoten bijna fijn en doe in een diep bord.
Schep van het kaneelijs met een soeplepel 10 kleine bolletjes, duw een lindor chocoladebal in het midden en vorm snel het ijs gelijkmatig om de chocolade tot een bol ter grootte van een golfbal. Rol snel door de noten-kletskopkruimels en leg in een met bakpapier bekleed bakje of schaal. Maak zo de rest van de bolletjes en zet minimaal 1 uur in de vriezer.
Krokante ijsbonbon van kaneelijs & Lindor chocolade
Wie van ijs, chocolade en koekjes houdt, zal zijn best moeten doen om niet te blijven snoepen van deze ijsbonbons.
nagerecht
null porties
210 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pecannoten 5 min. Neem uit de pan en laat iets afkoelen. Hak de kletskoppen en pecannoten bijna fijn en doe in een diep bord.
Schep van het kaneelijs met een soeplepel 10 kleine bolletjes, duw een lindor chocoladebal in het midden en vorm snel het ijs gelijkmatig om de chocolade tot een bol ter grootte van een golfbal. Rol snel door de noten-kletskopkruimels en leg in een met bakpapier bekleed bakje of schaal. Maak zo de rest van de bolletjes en zet minimaal 1 uur in de vriezer.
serveertip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
70 g ongezouten pecannoten
87½ g kletskoppen
200 ml kaneelijs
10 Lindt Lindor assorted chocoladebollen
Dit heb je nodig
ovenschaal
bakpapier