Bouillabaissesoep met gekruide soepstengels
Een chique én snel voorgerecht. Handig, kun je alvast door met de volgende gang.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Ontdooi ondertussen het bladerdeeg.
Meng de tomatenpuree met het water, suiker en oregano. Bestrijk de plakjes roomboterbladerdeeg ermee en snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min.
Bereid ondertussen de bouillabaissesoep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soepstengels erbij.
Bouillabaissesoep met gekruide soepstengels
Een chique én snel voorgerecht. Handig, kun je alvast door met de volgende gang.
voorgerecht
null personen
175 kcal
10 min. bereiden
12 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Ontdooi ondertussen het bladerdeeg.
Meng de tomatenpuree met het water, suiker en oregano. Bestrijk de plakjes roomboterbladerdeeg ermee en snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min.
Bereid ondertussen de bouillabaissesoep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soepstengels erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 plakken diepvries roomboterbladerdeeg
70 g tomatenpuree in blik
1 el kraanwater
2 tl suiker
2 tl gedroogde oregano
1¼ l AH Excellent Franse bouillabaisse in zak