Tonijntartaar
Het perfecte voorgerecht als je voor chic gaat: rauwe tonijn met de oosterse smaken van soja en limoen.
Aan de slag
Snijd de tonijn in blokjes. Schep de blokjes tonijn om met de sojasaus en het limoensap.
Breng op smaak met zout en gemalen chilivlokken. Indien je niet van (heel) pittig houdt, gebruik dan niet te veel chilivlokken.
Snijd de bosui fijn. Verdeel de tonijntartaar over de glaasjes en bestrooi met de bosuitjes.
Tonijntartaar
Het perfecte voorgerecht als je voor chic gaat: rauwe tonijn met de oosterse smaken van soja en limoen.
voorgerecht
null personen
20 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tonijn in blokjes. Schep de blokjes tonijn om met de sojasaus en het limoensap.
Breng op smaak met zout en gemalen chilivlokken. Indien je niet van (heel) pittig houdt, gebruik dan niet te veel chilivlokken.
Snijd de bosui fijn. Verdeel de tonijntartaar over de glaasjes en bestrooi met de bosuitjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
120 g verse tonijn
1 tl sojasaus
1 tl limoensap
½ tl chilivlokken
2 bosuien
Dit heb je nodig
glaasjes