Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het croissantdeeg uit op je werkblad en zorg dat de lange kant naar je toe ligt. Druk de stippellijnen in het deeg dicht, zodat je een grote plak deeg hebt.
Besmeer het deeg met de hazelnootpasta, maar houd rondom een rand van 2 cm vrij. Rol het deeg vanaf de lange kant strak op. Snijd van beide uiteinden van de rol 2 cm af (dit wordt niet gebruikt). Snijd de deegrol met een scherp mes in 16 gelijke rolletjes.
Leg de rolletjes deeg met de snijkant naar boven, tegen elkaar aan, in een krans op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in 15-20 min. lichtbruin en gaar.
Laat 30 min. op de bakplaat afkoelen. Plaats de krans voorzichtig op een taartplateau. Leg om en om een paasei en een aardbei op de rolletjes.
Paasmenu 2025
We gaan er dit jaar weer een feestelijk Pasen van maken. Met behulp van onze favoriete paasrecepten worden het weer mooie dagen. We wensen iedereen fijne Paasdagen met een uitgebreid ontbijt, relaxte brunch of een gezellig diner!
Paasontbijt
Alles voor een goede startPaasbrunch en -lunch
Het beste van twee wereldenPaasdiner
Alles om lekker lang te tafelenPaasdessert
Het lekkerste voor het laatstPaasfavoriet: chocolade-croissantkrans
Ingrediënten
Aantal personen
350 gram vers super croissantdeeg in blik | |
150 gram hazelnootpasta | |
8 chocolade paaseitjes | |
8 aardbeien |
Dit heb je nodig
bakpapier
taartplateau
Meer paasinspiratie