Paasbrunch met kinderen
Schuiven er kinderen aan met de paasbrunch? Gezellig! In een handomdraai maak je van een wafel of spiegelei een paashaas. Kids- én paasproof. Wat zet jij op tafel?
Wafels op een stokje
- Smelt de boter. Roer in een kom het bakmeel, de suiker en het zout door elkaar met een garde.
- Klop in een andere kom het ei los met een garde. Roer de yoghurt, melk en 25 g gesmolten boter (per 8 stuks) erdoor. Schenk het mengsel, al roerend, bij de droge ingrediënten. Roer goed met de garde tot het net gemengd is, een paar klontjes zijn niet erg.
- Verwarm het wafelijzer. Vet het ijzer licht in met de rest van de gesmolten boter, boven en onder. Vul het ijzer met het beslag. Sluit het wafelijzer en bak in 8 min. lichtbruin en gaar.
- Smelt ondertussen de pure en witte chocolade elk apart au bain-marie. Verwarm het glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de wafel in 8 driehoekjes. Steek een tapasprikker in elk driehoekje. Doop de wafeldriehoekjes in de gesmolten witte of pure chocolade en besprenkel een aantal met roze glazuur.
- Bestrooi naar wens met de paashagel, nougatine of het kokosrasp. Laat 1 uur opstijven in de koelkast.
Alles voor Pasen 2024
Lekker op de paastafel
Meer inspiratie