Paaseieren: 25 soorten

Paaseieren: de 25 lekkerste soorten op een rij

Ei, ei, ei en we zijn zo blij, want het is eind’lijk Pasen en dat vieren wij… met paaseitjes! Van wit tot puur, van advocaatvulling tot praliné en van groot tot klein: de keuze is reuze. Kan je van al die paaseitjes geen chocolade meer maken? En zie je door alle vullingen het bos niet meer? Wij helpen je een handje met onze Delicata paaseisoorten en -smaken.

Naar alle paaschocolade

Onze favoriete paaseitjes

  • Melkchocolade mokkacrèmevulling: de lekkerste melkchocolade met een macchiato vulling.
  • Melkchocolade chococrème karamel zeezout: Belgische melkchocolade, gevuld met stukjes karamel en zeezout
  • Pure chocolade advocaatvulling: de lekkerste pure chocolade met advocaatsmaak vulling.
  • Witte chocolade pralinévulling crisp: met een onweerstaanbare pralinevulling en rijstcrisps.
  • Paaseieren mix pralinévulling: van melk-pure en witte chocolade pralinévulling en een hele hazelnoot
  • Melkchocolade praline crunch melk gevuld: met een pralinévulling en rijstcrisps
  • Mix gevuld melk, puur, wit: een mix van praliné gevulde chocolade paaseitjes.

Paaseitjes massief melk, wit en puur

Leuk al die vullingen, maar ga jij gewoon voor de classic zonder poespas? Deze zakjes zijn helemaal gevuld met jouw favoriete chocolade!

  • Massief melk
  • Massief puur
  • Massief wit
  • Massief extra puur

Melkchocoladepaaseitjes

  • Melkchocolade pecan karamel: Belgische chocolade met zeezout en gevuld met een heerlijk zachte pecan-karamelvulling.
  • Melkchocolade zachte karamel: Belgische melkchocolade met crispy karamel.
  • Melkchocolade crispy pindakaas: Belgische chocolade met een crispy pindakaasvulling.
  • Melkchocolade cookie dough: gedecoreerde paaseitjes met romige vulling met koekjesdeegsmaak.
  • Melkchocolade tiramisu smaak: gedecoreerde paaseitjes, gevuld met zachte tiramisu-koffiesmaak met stukjes biscuit de crêpes.
  • Melkchocolade cookies en cream: gedecoreerde paaseitjes, gevuld met een romige vulling met krokante koekjes.
  • Melkchocolade Zaans huisje: gedecoreerde paaseitjes, gevuld met zachte tiramisu-koffiesmaak met stukjes biscuit de crêpes.

Witte chocoladepaaseitjes

  • Witte chocolade framboos: Belgische chocolade met frambozen-cheesecakesmaak
  • Witte chocolade pistache-praline: Belgische chocolade, gevuld met een heerlijk zachte pistachepralinévulling.
  • Witte chocolade crispy biscuit: gedecoreerd wit chocolade-eitje, gevuld met wit crispy biscuit
  • Witte chocolade lemon cheesecake: gedecoreerd wit chocolade-eitje, gevuld met 33% citroen-cheesecakesmaakvulling
  • Witte chocoladee speculoos: gedecoreerd wit chocolade-eitje, gevuld met een speculoosvulling

Puur chocoladepaaseitjes

  • Pure chocolade karamel espresso: gedecoreerde pure chocolade-eitjes met koffiesmaak-karamelvulling.
  • Pure chocolade brownie: brownie: gedecoreerde pure chocolade-eitjes met brownievulling

Delicata: Samen maken wij chocolade 100% slaafvrij

Zéker met Pasen willen we zo veel mogelijk mensen blij maken met onze chocolade. Chocolade wordt gemaakt van cacaobonen. cacaobonen groeien op plantages waar cacaoboeren werken. Zij krijgen zo weinig betaald dat ze nauwelijks rond kunnen komen. Op de verpakking van de Delicata-eitjes staat het Open Chain logo, dat staat voor eerlijke, duurzame cacao. En de boeren met wie we samenwerken, worden beter betaald en opgeleid.

Bekijk alle Delicata paaslekkernijenNaar het Delicata verslag